BIJdragen

Doe mee met Houtense BIJzaken

Houtense BIJzaken heeft dit jaar veel werk te verzetten om de biodiversiteit in Houten te vergroten. Grasvelden worden in samenwerking met bewoners en gemeente omgetoverd tot bloemenoases. Hierdoor krijgen bijen, vlinders en vele andere insecten de de kans om beter stand te houden. Door een betere biodiversiteit verdwijnen plagen en ontstaat er een evenwichtig dienstensysteem tussen planten en dieren. 

Er komen diverse aanmeldingen binnen van mensen die meehelpen. Ook jouw hulp kunnen we gebruiken. Heb jij zin om samen met anderen daadwerkelijk een bijdrage te leveren aan de natuur in Houten? Stuur dan nu een mail naar houtensebijzaken@gmail.com en je hoort binnenkort wanneer je hulp hard nodig is.


Doneren

Wil je financieel BIJdragen? Dat is altijd welkom. Doordat we een werkgroep zijn van de Milieuwerkgroep Houten worden onze directe onkosten (drukwerk, gereedschap, enz,) betaald en komt jouw donatie voor 100% in de Houtense natuur terecht. Vul hieronder het bedrag in en klik op de knop doneren.

Bedrag


BIJdragen aan de Houtense natuur

Van BIJdragen word je blij!
En de wilde bijen ook.
Samen met heel veel andere insecten.

Er zijn allerlei mogelijkheden om bij te dragen bij de Houtense Bijzaken.